onsdag den 16. juli 2014

Sociale aktiviter

Af Helle Andersen, formand


Solstrålerne alias Hiv-Danmarks aktivitetsgruppe, som er åben for alle hiv-smittede og pårørende, mødes stadig den første torsdag i måneden i Kafe Knud til hygge og fællesspisning. Det er altid rigtigt rart at være med på disse aftener, hvor vi både får talt om hiv og om alt muligt andet.
På samme måde mødes man i Café Lone i Århus til forskellige arrangementer og fællesspisning og flere fra bestyrelsen har været forbi og haft stor glæde af at mødes med folk fra Århus og omegn. Nogle gange kommer folk sågar helt fra Odense eller Ålborg, hvilket viser hvor vigtigt det er at have lokale væresteder. Vores drøm er også at få etableret noget lignende i Odense, så hiv-smittede får bedre muligheder for at mødes lokalt.

I København har vi holdt sommerfest den 14.juni sammen med Positivgruppen i Villaen på Frederiksberg. Vi var ca. 30 deltagere, nogen stod for salater og tilbehør og så havde folk selv det med de skulle grille. Det var en vidunderlig aften med strålende vejr og som overraskelse kom der også musik med Scott Maddox der underholdt med egne og andre numre på guitar. Det blev en lang og hyggelig aften og nat på terrassen, nogle kom vist først hjem om mandagen.
Søndag den 29. juni holdt vi en sommerudflugt til Louisiana, hvor vi var 9 der mødte frem til en dejlig dag dels på muséet, hvor vi bl.a. så udstillingen Hilma af Klint og i parken, hvor vi spiste vores medbragte frokost sammen. Efter endnu en rundtur blandt kunsten sluttede vi af med kaffe og kage i caféen, før vi vendte næsen hjemad efter en god dag i hyggeligt selskab. Det er nu altid godt med en ud af byen oplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar